okładka

Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności

Dwiecki, Krzysztof, Jasińska-Stępniak, Aldona, Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja., Siger, Aleksander, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)

Rok wydania: cop. 2016.

Chemia analityczna stosowanie, Żywność badanie metody., Podręczniki akademickie

dostępne:

2 z 2

Autor
Dwiecki, Krzysztof
Jasińska-Stępniak, Aldona
Nogala-Kałucka, Małgorzata Redakcja.
Siger, Aleksander
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
Tytuł
Analiza żywności : wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności
ISBN
978-83-7160-852-0
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
cop. 2016.
Numer wydania
Wyd. 3. poszerz.
Objętość
165 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.8)
543
664.017
Hasła przedmiotowe
Chemia analityczna stosowanie
Żywność badanie metody.
Podręczniki akademickie
Informacje dodatkowe
Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz. Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
020
%a 9788371608520
080
%a (075.8)
080
%a 543
080
%a 664.017
245
%a Analiza żywności : %b wybrane metody oznaczeń jakościowych i ilościowych składników żywności /
250
%a Wyd. 3. poszerz.
260
%a Poznań : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c cop. 2016.
300
%a 165 s. : %b il. ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.%a Bibliogr., wykaz norm. przy rozdz.
650
%a Chemia analityczna %x stosowanie
650
%a Żywność %x badanie%x metody.
655
%a Podręczniki akademickie
700
%a Dwiecki, Krzysztof
700
%a Jasińska-Stępniak, Aldona
700
%a Nogala-Kałucka, Małgorzata %e Redakcja.
700
%a Siger, Aleksander
710
%a Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego (Poznań)
920
%a 978-83-7160-852-0

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 0050
Sygnatura: 0050
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 0051
Sygnatura: 0051
Status: Do wypożyczenia